ένας οικογενειακός παράδεισος

Cotton Club Villas, Τολό, Παναγία Ασίνη, Αργολίδα… Βίλες και στούντιο μέσα στα δέντρα του ιδιωτικού μας οικολογικού πορτοκαλεώνα, μόλις μερικά λεπτά από την παραλία και 10 λεπτά από το Ναύπλιο.

Στο συγκρότημά μας οι βίλες είναι αυτοεξυπηρετούμενες, φωτεινές και εξοπλισμένες ώστε να εξυπηρετούν την κάθε σας ανάγκη με ιδιαίτερη έμφαση στην καθαριότητα και την ιδιωτικότητα.
Οι βίλες μπορούν να φιλοξενήσουν 4-5 άτομα και τα στούντιο 2-3, το καθένα με το δικό του χώρο και αίσθηση απομόνωσης.

Ξυπνήστε με το κελάηδημα των πουλιών και απολαύστε το πρωινό στη βεράντα σας για να εξορμήσετε σε κάποια από τις πολλές παραλίες της κοντινής περιοχής (Τολό, Πλάκα Δρεπάνου, Κάντια, Βιβάρι), να επισκεφθείτε κάποια από τα αρχαιολογικά μνημεία της Πελοποννήσου (Επίδαυρος, Μυκήνες, Ολυμπία και πολλά άλλα) ή να πάρετε ένα από τα ποδήλατα μας για μια βόλτα στην πανέμορφη ύπαιθρο.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας και θεωρούμε την προσωπική φροντίδα πολύ σημαντική. Η πλειοψηφία των πελατών μας έχουν γίνει καλοί φίλοι μας και μας επισκέπτονται κάθε χρόνο για να απολαύσουν αξέχαστες διακοπές στην ήσυχη, ιδιωτική ατμόσφαιρα των Cotton Club Villas.

Σας περιμένουμε στις Cotton Club Villas για τις επόμενες διακοπές σας!

Διεύθυνση:

Cotton Club Villas
Δρεπάνου 113
TK 21100
Παναγιά Ασίνης, Δρέπανο, Ναύπλιο, Αργολίδα


Επικοινωνία:

info@cottonclubvillas.gr
Τηλ:  27520 59911
         27520 23109
Fax:  27520-59911

Σύνδεσμοι:
Μιλήστε μας

Στείλτε μας τις παρατηρήσεις και τις ιδέες σας. Θα χαρούμε να μιλήσουμε μαζί σας.