Ταξιδέψτε

Τριγύρω

Υπάρχουν πολλές παραλίες κοντά στο Cotton Club, όπως Τολό, Καστράκι, Πλάκα, Βιβάρι, Κάντια και Ίρια, οι οποίες βρίσκονται μόλις μερικά λεπτά με το αυτοκίνητο.

Επίσης, υπάρχουν πολλές άλλες περιοχές ενδιαφέροντος και δραστηριότητες με τις οποίες μπορεί κανείς να ασχοληθεί στην Αργολίδα, όπως για παράδειγμα θαλάσσια σπορ, υποβρύχιες καταδύσεις και κολύμπι με μάσκα, τα χιονοδρομικά κέντρα των Καλαβρύτων ή του Μαίναλου στην Τρίπολη, τα Δίδυμα με το διπλό χάσμα στο βουνό μεγάλου γεωλογικού ενδιαφέροντος, οι θειούχες πηγές και το ανενεργό ηφαίστειο στα Μέθανα, οινογνωσεία στη Νεμέα ή μια βόλτα στο κοντινό Ναύπλιο (την πρώτη Πρωτεύουσα της Ελλάδας) με τα στενά σοκάκια, τις καφετέριες, τα γραφικά ενετικά δρομάκια και την έντονη νυχτερινή ζωή. 

Μικρές εκδρομές

Η Πελοπόννησος και ιδιαίτερα ο νομός Αργολίδας, όπου βρίσκονται οι Βίλες Cotton Club, είναι παγκοσμίως γνωστά για τα σημαντικά αρχαιολογικά μνημεία τους. Όποιος επιθυμεί μπορεί να τα επισκεφθεί κάνοντας μία μονοήμερη εκδρομή με αυτοκίνητο από την Ασίνη.

Παρακάτω παρατίθενται οι αποστάσεις από το Cotton Club: 
Ναύπλιο 10 λεπτά, Αθήνα 2 ώρες, Θέατρο Επιδαύρου 45 λεπτά, Μυκήνες 25 λεπτά, Mονεμβάσια 3.5 ώρες, Mυστράς 2.5 ώρες, Nεμέα 40 λεπτά, Kαλάβρυτα 2.5 ώρες, Ολυμπία 3 ώρες, Άργος 20 λεπτά, Kόρινθος 45 λεπτά, Πάτρα 3 ώρες. 

Πώς να έρθετε

http://www.ktel-argolidas.gr Ιστοσελίδα τοπικών λεωφορείων με ωρολόγια προγράμματα και δρομολόγια.

http://www.ose.gr Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος με ωρολόγια προγράμματα και δρομολόγια.

http://www.drive-alive.co.uk/route_planner.asp Αναλυτικός σχεδιασμός δρομολογίου για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν με αυτοκίνητο ή μηχανή από οποιοδήποτε σημείο της Ευρώπης.

 http://www.greekferries.gr Timetables and routes of ferries sailing to and from Greece.

Διεύθυνση:

Cotton Club Villas
Δρεπάνου 113
TK 21100
Παναγιά Ασίνης, Δρέπανο, Ναύπλιο, Αργολίδα


Επικοινωνία:

info@cottonclubvillas.gr
Τηλ:  27520 59911
         27520 23109
Fax:  27520-59911

Σύνδεσμοι:
Μιλήστε μας

Στείλτε μας τις παρατηρήσεις και τις ιδέες σας. Θα χαρούμε να μιλήσουμε μαζί σας.