η φιλοσοφία μας είναι το βασικό στοιχείο της δουλειάς μας

Στο Cotton Club η φιλοσοφία μας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της δουλειάς μας.
Πιστεύουμε ότι όλοι δικαιούνται διακοπές χαλάρωσης και δεσμευόμαστε να τις πραγματοποιήσουμε. Διατηρούμε τις τιμές μας όσο πιο οικονομικές γίνεται έτσι ώστε οικογένειες να είναι σε θέση να απολαύσουν κανονικές διακοπές χωρίς να ανησυχούν ιδιαίτερα για τα έξοδα. Η καθαριότητα είναι πρωταρχικής σημασίας για εμάς, όπως και για εσάς, τους πελάτες μας. Οι ίδιοι καθαρίζουμε τις βίλες και τα στούντιο χωρίς να βασιζόμαστε σε τρίτους. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα για τους παραθεριστές μας.

Επιθυμούμε οι πελάτες μας να νιώθουν άνετα κατά τη διαμονή τους μαζί μας και η ιδιωτικότητα είναι μία από τις πρώτες μας προτεραιότητες. Κάθε βίλα είναι τοποθετημένη με τέτοιον τρόπο ώστε να μην «καταπατά» την ιδιωτικότητα των γειτονικών βιλών, με την προσθήκη πράσινου και δέντρων πορτοκαλιάς ενδιάμεσα για να διασφαλιστεί η μεγαλύτερη δυνατή αίσθηση απομόνωσης.
Τέλος, ελπίζουμε να γίνουμε φίλοι με τους πελάτες μας κατά τη διαμονή τους μαζί μας. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι στο συγκρότημα με τις βίλες για οποιαδήποτε ερώτηση, και είναι ευχαρίστησή μας να καθόμαστε και να πίνουμε ένα ποτήρι κρασί με τους πελάτες μας ή να περνάμε τη βραδιά ψήνοντας στα κάρβουνα αν αυτό επιθυμείτε.

Διεύθυνση:

Cotton Club Villas
Δρεπάνου 113
TK 21100
Παναγιά Ασίνης, Δρέπανο, Ναύπλιο, Αργολίδα


Επικοινωνία:

info@cottonclubvillas.gr
Τηλ:  27520 59911
         27520 23109
Fax:  27520-59911

Σύνδεσμοι:
Μιλήστε μας

Στείλτε μας τις παρατηρήσεις και τις ιδέες σας. Θα χαρούμε να μιλήσουμε μαζί σας.